Hotel Jarun

Hotel Jarun otvoren je 2009. godine. Prožetost diskretnom elegancijom, skladom i najnovijim informatičkim rješenjima čine ovaj boutique hotel idealnim za poslovne ljude kao i one željne dobrog odmora.
Smješten je u sigurnom okruženju uz blizinu biciklističkih staza te šetnice jedne od zagrebačkih oaza mira i rekreacije - jezera Jarun, čija privlačnost se očituje u svakom godišnjem dobu.
Sobe su opremljene modernim informatičkim rješenjima, klima uređajem, telefonskom linijom, sefom, mini-barom, bežičnim pristupom Internetu te osobnom videotekom. Svaka soba sadrži i ogrtač, papuče te posebnu kupaonsku kozmetiku.
Za osjećaj topline i ugodnosti doma pobrinuti će se naše osoblje koje će Vam nenametljivo biti na raspolaganju svo vrijeme boravka.

Svim gostima osiguran je
besplatan parking.


Svim gostima osiguran je
besplatan parking.


Ukoliko niste raspoloženi za večernje
izlaske, šetnju ili večeru uz jezero
omogućili smo Vam besplatnu videoteku
sa probranim hit naslovima.

Smještaj

Naše sobe nude potpunu udobnost i privatnost. Modernim dekorom i opremom pružaju osjećaj zadovoljstva i posebnosti. Njihovo uređenje nudi gostima sve udobnosti vlastitog doma.

Sve sobe opremljene su suvremenim informatičkim rješenjima brenda LAPIS te posjeduju hotelska IPTV, VoIP i Wireless rješenja.

Tipovi soba

Hotel Jarun raspolaže sa četiri tipa soba:

Pogodnosti za goste

Uključeno u cijenu:

Doručak

Pristup Internetu

Filmovi na zahtjev

Parking

Hotelski bar

Ovo je idealno mjesto za lagani početak dana uz novine, kavu, croissant i svježe cijeđeni sok. U njemu možete proslaviti sklapanje posla, naći se s prijateljima ili jednostavno uživati u proljetnim i ljetnim zagrebačkim večerima na terasi bara.

Široki izbor aperitiva prije odlaska na ručak, jaki espresso prije odlaska u noćni život ili zadnje piće prije spavanja - opustite se i uživajte u ugodnom ambijentu našeg hotelskog bara.

Galerija

Rekreacija

Uživajte u raznovrsnom izboru sprava za vježbanje. Uz odlične trake za trčanje, cross walker, dvoranske bicikle, probrani izbor trenažera i slobodne utege sa bučicama pobrinuli smo se da ne prekidate svoj plan rekreacije i održite tijelo u formi.

Galerija

Prijavite se za posao u hotelu Jarun

Pošaljite nam Vaš osobni životopis na e-mail adresu.
Ukoliko prepoznamo da imamo slobodno radno mjesto baš za Vas,
očekujte naš skori poziv na razgovor.

Prijavite se na posao

Impressum

Općenito podaci

Tvrtka: Hotel Jarun d.o.o.
Adresa: Hrgovići 2, 10110 Zagreb
Registarski sud: Trgovački sud u Zagrebu
OIB: 10383333231
Pravni oblik: društvo s ograničenom odgovornošću

Hotel Solutions by:

Plaćanje u stranim valutama:

Banka: Erste & Steiermärkische Bank d.d.
Jadranski Trg 3a, 51000 Rijeka
Broj deviznog računa: 70010000-02046067
IBAN: HR0724020061100907804
SWIFT: ESBCHR22